Bet365 bingo julFram till och med den 20 december har du som har ett aktivt spelkonto på Bet365 Bingo möjligheten delta i en pristävling i vilken det ligger presentkort, diverse gadgets och andra prylar samt spelkonsoler i potten. Några kontantvinster (förutom det du kan spela hem i själva bingoomgångarna) finns inte och det är nog första gången Bet365 Bingo inte lägger mängder av tusenlappar i potten.

Samla brickor till finalomgångarna

Kampanjen pågår fram till och med den 20 december och varje dag kan du samla på dig bingobrickor genom att spela och vinna i bingorummet ”Galet med gåvor”. Varje vinst på en rad, två rader respektive full bricka du kammar hem ger brickor i de veckovisa finalomgångarna.

Finalomgångarna spelas kl. 22:00 svensk tid tre söndagar i följd (6, 13 samt 20 december). Den första veckan (fram till och med den 6 december) ligger presentkort på Marks & Spencer i potten. Veckan därpå finns Nintendo 3DS, ett Playstation 4 samt ett Xbox One att vinna. Den sista veckan kan du spela hem en Kindle läsplatta, en Sony Smartwatch eller en iPhone 6 i finalomgången.

Kl. 12:00-13:00, 16:30-18:30, 21:30 och 23:30 är tiderna att hålla reda på. Brickpriserna för de första två spelperioderna är 50 öre medan priset dubblas för den sista. Notera att du enbart kan tjäna brickor i bingorummet ”Galet med gåvor” och att det samma rum som gäller när du ska kämpa om priserna.