bet365Funktionen Close Bets är nu tillgänglig för fotboll, tennis och basket hos Bet365. Close Bets innebär helt enkelt att du stänger din satsning i förväg.

Funktionen finns redan på en del andra sajter, fast under andra namn. Hos Paf kan du till exempel välja att göra en ”Cash-In”, medan Unibet stavar det ”Ca$h-In”. Hos Betfair heter funktionen ”Cash out” på engelska och ”Ta hem vinsten nu” på svenska.

Du kan läsa mer om hur det fungerar på vår sida om att casha ut i förväg på odds.

Close Bets hos Bet365

Du kan göra Close Bets både i datorn och mobilen hos Bet365. Än så länge är funktionen endast tillgänglig för sporterna fotboll, tennis och basket, men om försöket faller väl ut kan fler sporter och andra evenemang komma att omfattas.

Så, när kan funktionen Close Bets vara bra att ha till hands? Här är några exempel:

  • Du har satsat 100 kronor på att hemmalaget ska vinna i en fotbollsmatch, och kommer att få 300 kronor om du får rätt. Just nu ser det bra ut för hemmalaget som leder med ett mål, men du märker att flera spelare har börjat se trötta ut på planen. Du misstänker att hemmalaget inte kommer att klara av att vara på topp matchen ut, och att matchen kommer att sluta oavgjort eller med förlust för hemmalaget.Via funktionen Close Bet erbjuder Bet365 dig att stänga din satsning nu, och omedelbart erhålla 200 kronor. Du väljer att tacka ja till erbjudandet, och får därmed dina 200 kronor direkt.
  • Du har satsat 1 000 kronor på hemmavinst i en fotbollsmatch, men en bit in i matchen ser det verkligen inte bra ut för hemmalaget. Via funktionen Close Bet erbjuder Bet365dig 700 kronor om du stänger satsningen nu. Du tackar ja. Du förlorar visserligen 300 kronor på att tacka ja, men känner att det är bättre än att stanna kvar i spelet och riskera att förlora hela insatsen på 1 000 kronor.
  • Du har satsat 100 kronor på hemmavinst i en fotbollsmatch, och kommer att få 400 kronor om du får rätt. Det går bra för hemmalaget, och en bit in i matchen har du ett erbjudande från Bet365 om att använda Close Bet och omedelbart erhålla 300 kronor. Du tackar ja, eftersom du har hittat en annan sak hos Bet365 som du vill satsa pengar på, och därför omedelbart vill få tillgång till 300 kronor för att kunna genomföra denna satsning.

Vad gäller fotboll, tennis och basket går det nu att använda sig av Close Bets för de flesta speltyper hos Bet365, bland annat singelbets, dubbelbets, trippelbets, ackumulatorbets och Lucky 15.

Close Bets kan däremot inte användas ihop med Första/Nästa/Sista målgörare, Asian Handicap, Goal Line, Draw No Bet, Scorecast, Anytime scorecast, First half scorecast, Wincast eller Timecast.

Att använda Close Bets kan påverka din bonussituation hos Bet365. Mer detaljerad information om hur Close Bets påverkar bonusar hittar du hos Bet365.