Eden Hazard, ChelseaPremier League-säsongen 2014/15 närmar sig med stormsteg. Det är nu bara lite mer än tre veckor kvar till avspark i öppningsmatchen mellan Manchester United och Swansea den 16 augusti. Vinnaroddsen på Premier League säsongen 2014/15 har givetvis funnits ute ett tag, men det är först nu som de har börjat sätta sig något. Oddsen fluktuerar ganska rejält under juni och juli när spelare köps och säljs, men nu när trupperna har börjat ta form inför träningsmatcherna sker bara mindre ändringar fram till säsongsstart.

Chelsea är favoriter till att ta hem Premier League-trofén. Londonklubben har ett odds på en bit under 3 gånger pengarna. Man har fått in Diego Costa och Cesc Fábregas men samtidigt tappat David Luiz. Hur ska Mourinho egentligen formera sin backlinje?

Manchester City räknas som nummer två för säsongen enligt de flesta spelbolag. Spetskvaliteten och bredden är lika grym som förra året och det känns som att City kommer att handla ytterligare några världsstjärnor. Man City spelas till strax över 3 gånger pengarna.

Sedan är det ett ganska rejält hopp ner till Manchester United och Arsenal, som enligt oddsen förväntas komma trea respektive fyra. United har framför allt förstärkt i försvaret, bland annat med supertalangen Luke Shaw. Arsenal har plockat in Alexis Sanchez från Barcelona. Om han kan vara lika tongivande för Gunners som han var för sitt Chile i VM kan Arsenal gå mot en trevlig säsong.

Liverpool väntas halka utanför topp 4 efter sin silverplats förra säsongen. Om du håller på Liverpool kan det verka lite överraskande. Att Suárez är borta är givetvis ett avbräck, men Rodgers har ju stora spenderbyxorna på sig och kan väl sägas ha plockat in rejält med kvalitet. Liverpool till 10-11 gånger pengarna kanske kan vara ett perfekt säsongsspel?