Det blir nytändning för trav på TV4:s kanaler, med flera olika program under hela helgen där trav och underhållninga varvas med varandra, som t ex Vinnarfesten och V75 Direkt.

Vinnarfesten

På lördag är det premiär för direktsända Vinnarfesten i TV4, som sänds från Skeppsbron och leds av Jessica Almenäs.

-”Det ska bli otroligt roligt att komma igång. Spännande och lite nervöst, precis som det ska vara när man gör något nytt”, medger Jessica.

-”Vinnarfestenär en perfekt start på lördagskvällen. Spänning med V75, underhållning och en massa glada vinnare. Loppen kommer att presenteras på ett lite nytt sätt. Förhoppningen är att det ska öka upplevelsen för de som inte är så insatta”, fortsätter Jessica.

V75 direkt

I TV4 Plus har V75 Direkt årspremiär och leds av sportankaret Peter Henriksson. Här visas samtliga V75-lopp live. I studion och på banan finns spelexperten Micke Nybrink, Stig H Johanson, Patric Skoglund och reportern Åsa Elmroth.

-”I V75 Direkt erbjuder vi tittarna första parkett till det bästa travet har. Vi vill göra ett program där den påläste ska få ännu mera information, den nyfikne lära sig ännu mer och där nykomlingen ska få en behaglig resa in i något som är det roligaste man kan intressera sig för. Travsport är underhållning – underhållning är travsport”, menar programledaren Peter Henriksson.

Lunchtravet Direkt

I TV4 Sport visas Lunchtravet Direkt, som visar fyra direktsända lopp och har kommentatorer såsom Per Skoglund, Stig H Johansson, Jan-Olof Molin och Patric Skoglund.

V75-klubben

Du kan dock titta på travprogram redan på fredagen, då Åsa Elmroth leder V75-klubben och tillsammans med panelen för Vass eller Kass – Per Skoglund, Erik Adielsson, Ralf Vadsmo – skapar ett V75-system som tittarna kan vinna.

-”Programmet är till för den som vill vinna på trav men som inte känner sig mogen att göra ett helt eget V75-system. Den som vill ha hjälp på traven”, berättar en vitsig Åsa Elmroth.

Trav på söndagar

På söndagen visas Lunchtravet/Galoppen Direkt i TV4 Sport och efter det Vinnare Söndag, där Jennifer Tillman och Anders Malmrot redovisar V65 och uppföljning av lördagens V75 samt fokuserar på det nya direktsända SöndagsTrio-loppet med Fetodds (500 000 kronor i potten).