Paf Bingo WeekDet är bingovecka hos Paf och som vanligt ligger fina priser i potten i en utlottning. Den här veckan har Paf lagt beslag på 10 stycken ”uppvakningslampor” från Philips och man delar dessutom ut 5 x 20 euro i gratis spelpengar. En uppvakningslampa, eller Wake-up Light på engelska, är en fiffig pryl som gör det lite enklare att vakna under de mörka månaderna. Lampan simulerar helt enkelt en soluppgång och idén är att det ska hjälpa dig att vakna med lite mer energi.

För att delta i utlottningen ska du först anmäla dig till kampanjen och sedan spela bingo för riktiga pengar någon gång innan kl. 22:59 på söndag kväll. Mer komplicerat än så är det inte att delta!

Om Pafs bingoveckor

Paf har löpande kampanjer för bingo och slots som pågår varje vecka. Var tredje vecka är bingovecka medan Paf alternerar mellan koncepten ”Slot Mania” och ”Lucky Casino” övriga veckor. Gemensamt för alla kampanjveckor är att det alltid ligger både varupriser och bonusar eller kontantpriser i potten. Du kan se dessa kampanjveckor som spännande bonusar till ditt vanliga spelande. Det är ju inte fel att kunna kamma hem fiffig hemelektronik eller liknande bara genom att spela på favoriterna.