Vinn resa Man City TottenhamOm ditt fotbollshjärta klappar lite extra för antingen Manchester City eller Tottenham, eller om du bara älskar stor fotboll i allmänhet, har vi hittat en tävling du inte får missa. Betsafe har lagt beslag på två paket med extra VIP-behandling för matchen mellan Man City – Tottenham på Etihad i Manchester den 18 oktober.

Betsafe tävlar ut två VIP-paket som båda inkluderar resa och logi samt ”Platinum Stadium” VIP-biljetter till matchen. Med VIP-biljetterna i handen får du full hospitality service som det så vackert heter på fotbollsengelska. Du och ditt resesällskap får följa matchen från en av de mer exklusiva VIP-boxarna och ni bjuds även på mat och dryck.

Spela många kuponger eller sikta på högoddsare

Det ena paket tas hem av den spelare som lägger flest antal spel med en totalinsats på över 100 kr fram till den 5 oktober. Det andra paketet delas ut till den spelare som sätter den högsta enskilda vinsten på en kupong under tävlingsperiodern. Du har alltså två sätt att delta i tävlingen. Siktar du på att placera en mängd kuponger eller fokuserar du på att försöka pricka de riktigt höga vinsterna?

Oavsett hur du väljer att närma dig tävlingen är lägsta kvalificerande insats 100 kr. Dessutom måste spelen vara på odds 1.50 eller högre för att räknas. Att notera är också att systemspel inte är giltiga.