Realdealbet boxningReal Deal Bet är spelbolaget som ägs till hälften av boxningslegenden Evander Holyfield. Det innebär automatiskt att spelbolaget har ett extra fokus på boxning och att man inte sällan fokuserar kampanjer på denna ädla sport.

Nu när det snart är dags för det glödheta tungviktsmötet mellan den ukrainske besten Wladimir Klitschko och utmanaren Tyson Fury från Storbritannien (perfekt namn för en boxare förresten!) har RealDealBet sett till att ordna med VIP-biljetter till matchen och dessa ska tävlas ut i en tävling där det är omsättningen på sport som räknas.

Så här tävlar du om VIP-resan

Det kunde inte vara enklare att börja tävla om VIP-resan. Du behöver inte ens anmäla dig i särskild ordning för att börja tävla utan uppgiften är endast att börja spela på sportodds. Varje multipel om 20 euro du satsar på valfri sport ger dig en (1) poäng. Leaderboarden uppdateras varje dag så du kan hela tiden ha full koll på hur du ligger till i kampen om priserna.

Kampanjen pågår fram till den 16 oktober och själva resan går av stapeln den 24 oktober.

Prislistan

1:a plats = Resa till Düsseldorf (flyg, hotell och fickpengar) samt två VIP-biljetter till fighten Klitschko v Fury
2:a plats = 500 euro i bonus
3:e plats = 250 euro i bonus

Vad själva VIP-paketet inkluderar är bland annat biljetter vid ringside och tillträde till exklusiv fest med middag, drinkar, underhållning, med mera efter matchen (allt givetvis för två personer).