Expekt Kings of tennisSom du säkert vet är den gamle tennislegenden Mats Wilander en av Expekts ambassadörer. Vad du kanske inte känner till är att Wilander fortfarande är delvis aktiv. Han deltar då och då i matcher på veterantourerna och möter där andra ärrade veteraner. Den främsta touren för veteraner är ATP Champions Tour. Touren omfattar omkring 6-8 turneringar varje år och de senaste tre åren har Stockholm varit värd för en av turneringarna – Kings of Tennis. Förra året vann Stefan Edberg turneringen. Året dessförinnan var det John McEnroe som tog hem titeln.

I år har du chansen att få se legenderna göra upp om titeln i Kings of Tennis live på Stockholm Waterfront Congress Centre genom en utlottning som Expekt håller i. Det är inte bara biljetter till finaldagen som ligger i potten, utan kompletta VIP-paket med extra allt. I VIP-paketet ingår följande.

  • Välkomstdrink i VIP-loungen med träff med Mats Wilander
  • Femstjärnig buffé i egen loge
  • Bästa möjliga biljetter till matchen om tredje pris samt finalen den 14 mars

Givetvis får du ta med en vän på denna upplevelse.

Två sätt att vara med utlottningen

Expekt lottar ut två VIP-paket till Kings of Tennis. För att delta i utlottningen har du två alternativ. Du kan välja ett av dem eller båda, men du kan bara vinna ett paket.

Alternativ 1: Följ Expekts Twitterkonto och retweeta #KingsofTennis

Alternativ 2: Anmäl dig till utlottningen på kampanjsidan och gör en insättning på minst 200 kr till ditt spelkonto.

Kampanjen avslutas den 3 mars. Vinnarna kontaktas sedan den 4 mars.