Betsafe har en osviklig förmåga att lägga beslag på lyxiga VIP-paket till Manchester Citys hemmamatcher på Etihad Stadium, och nu finns tre stycken VIP-paket för två personer till matchen Manchester City – West Ham att vinna om du spelar hos Betsafe.

I respektive VIP-paket ingår allt för att göra upplevelsen av Premier League komplett. Betsafe bjuder på allt kring resan (flyg tur och retur samt boende), middagar på plats i Manchester samt en exklusiv upplevelse med hospitality i en VIP-box på mäktiga Etihad Stadium. Om du inte vet vad ”hospitality” betyder så kan vi kort säga att det handlar om mat, dryck och VIP-service före, under och efter matchen. Allt i VIP-paketet gäller för två personer.

Så här tävlar du om VIP-paketen

Det första du ska göra är att anmäla dig till kampanjen. Om du inte har ett spelkonto på Betsafe kan du hämta en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr på den första insättningen. Sedan gäller att du ska placera så många spel på 100 kr eller mer till odds på 1.50 eller högre som du bara kan och orkar fram till söndagen den 8 mars. Det är helt enkelt de tre spelare som placerar flest antal kvalificerade spel på odds som får ta turen över Nordsjön och ta del av en VIP-upplevelse utöver det vanliga.