Sverige Österrike EM-kvalDet är dags för kvalmatcher till fotbolls-EM i Frankrike. Nu i veckan spelar Sverige två matcher och i början av oktober ska det hela avgöras. Vi ställs mot Ryssland, Österrike, Liechtenstein och Moldavien (i just den ordningen) och det krävs att vi plockar några poäng för att säkra andraplatsen. Vill Hamrén och company toppa tabellen när gruppspelet är över krävs förmodligen full pott.

Unibet är nu generösa nog att erbjuda alla spelare chansen att vinna biljetter till kvalmatchen mot Österrike på Friends Arena den 8 september. Det vore väl inte helt fel att kunna vara på plats för att heja fram landslaget mot tabelledarna? Unibet bjuder inte bara på entrén till Friends Arena utan ordnar också till med lite förfest för vinnarna före avspark.

Spela på odds och håll tummarna

Unibet kommer att lotta ut två matchbiljetter till tio spelare. Det är helt slumpmässigt vilka som vinner så det går inte att påverka vinstchanserna på något sätt. För att delta i utlottningen ska du göra två saker, nämligen:
1. Anmäla dig
2. Spela för minst 300 kr sammanlagt (spelen måste vara rättade före kl. 23:59 fredag den 4 september).