Mayweather PacquiaoDen har kallats århundradets match – den mellan de levande legenderna Manny Pacquiao och Floyd Mayweather Jr. Meriterna dessa två kombattanter har samlat på sig genom åren är inget annat än makalösa och det är bara märkligt att de två mästarna inte har mötts tidigare. Faktum är att en match mellan dem har varit på gång sedan 2009, men ständiga bråk om hur intäkterna ska fördelas har gjort att det hela har dragit ut på tiden.

Det är MGM Grand Garden Arena i Las Vegas som kommer att stå som värd för mötet mellan ”Money” och ”Pac-Man” om Weltervikt-titeln. Matchen går av stapeln den 2 maj.

Spela på sport och samla poäng

Av spelbolagen på nätet är det Unibet som är först ut med en kampanj med ”århundradets match” i fokus. Förstapriset i kampanjen är en resa för två till Las Vegas med biljetter till matchen samt en del annat smått och gott inkluderat.

För att delta i kampanjen och ha chans att vinna resepaketet gäller att du ska spela på sport som vanligt och därigenom samla poäng. Det är den totala utbetalningen för vinstgivande kuponger som räknas. Ett exempel:
Du spelar en kupong med en insats på 200 kr till 2.00 i odds. Kupongen sitter och du får en utbetalning på 400 kr. Denna kupong ger 40 poäng (alla insatser räknas om i euro).

Du kan spela både pre-match och live, och givetvis spelar det ingen roll om du spelar på datorn eller på mobilen/surfplattan.

Kval och finaler

Det är fyra kvalveckor och en finalvecka. För att kvalificera dig till finalveckan gäller att du ska hamna topp 5 på leaderboarden under en kvalvecka. I finalen sätter Unibet upp en ny leaderboard och då gäller det att toppa den för att kamma hem förstapriset.

Kvalveckorna är:
16-22 mars
23-29 mars
30 mars – 5 april
5-12 april

Finalveckan går av stapeln mellan 14-19 april.

Om du spelar hem förstapriset får du ta del av följande (allt för två personer):
Flyg TOR Las Vegas från Stockholm
3 hotellnätter på Luxor
Frukost och middag
Biljetter till Mayweather vs. Pacquiao
10 000 kr i fickpengar att spendera hur du vill