Kiss slot kampanjOm Starchild, The Demon, Spaceman och Catman är husgudar hos dig får du inte missa NordicBet Casinos KISS-kampanj som pågår under hela maj månad. I potten ligger för det första VIP-biljetter till en livespelning i Amsterdam där du får träffa de fyra legenderna. I tillägg finns mängder av goodiebags med officiell merchandise att lägga vantarna på.

Så här deltar du i kampanjen

Det är naturligtvis spelautomaten KISS som är i fokus i den här kampanjen. Din uppgift är att spela på KISS online slot och anta den utmaning som gäller för respektive tävlingsperiod. I var och en av de tre tävlingsperioderna ligger ett resepaket för två personer samt tre eller fyra goodiebags i potten.

4-10 maj är ”Demon-veckan”. Den här veckan går VIP-paketet till den spelare som omsätter mest i riktiga pengar på KISS. Platserna 2-4 på leaderboarden belönas med goodiebags.

11-17 maj är ”Spaceman-veckan”. Resepaketet vinns av den spelare som snurrar flest gånger på KISS. De tre spelare som inte riktigt når ända fram vinner goodiebags.

18-31 maj är ”Starchild-veckan”. Varje 20 euro du omsätter på KISS slot under denna period ger dig en lott till dragningen av det tredje och sista resepaketet. För denna sista tävlingsperiod är det fyra spelare som får goodiebags.

VIP i Amsterdam

I resepaketet ingår flyg från Stockholm-Arlanda tur och retur Amsterdam och hotell för två personer. Väl på plats i Amsterdam får du ta del av ett exklusivt VIP-paket för konserten. Före konserten får du träffa Simmons, Stanley, Singer och Thayer (den nuvarande konstellationen) och bland annat vara med på soundcheck. Under själva konserten har du självklart bästa möjliga platser. Allt gäller för två personer.