Nordicbet travNordicBet har inlett en satsning på travodds och för att uppmärksamma detta har man dragit igång en oddskampanj i vilken det ligger inte mindre än åtta stycken VIP-pass till Elitloppet på Solvalla den 30-31 maj.

I respektive VIP-pass, som gäller för två personer, ingår bland annat inträde till alla tävlingar under helgen, alla program samt buffé och annat i ett särskilt VIP-tält. Dessutom får alla vinnare 3000 kr i fickpengar.

Så här tävlar du

Det första du ska göra är att registrera dig för kampanjen. När det är gjort är din uppgift att spela på trav på NordicBet under kampanjperioden som avslutas den 14 maj. Du tävlar med din totala omsättning på trav under kampanjperioden och du kan varje dag se hur du ligger till på topplistan på den särskilda kampanjsidan.

Trav på NordicBet

NordicBet har alldeles nyligen lagt till travodds i utbudet. Idag är utbudet beskedligt med mestadels vinnarspel på större lopp, däribland Elitloppet, i fokus, men man har aviserat att utbudet kommer att breddas rejält de kommande månaderna. Om du vill satsa en slant på Elitloppet hos NordicBet är följande hästar just nu (21 april) favoriter:
1. Timoko (5.50)
2. Maven (6.50)
3. Support Justice (7.50)
4. Digital Ink (8.50)
5. Magic Tonight (9.50)