Betsafe Cardiff LiverpoolBetsafe har fyra VIP-paket för två personer att lotta ut till matchen Cardiff-Liverpool som spelas den 22 mars på Cardiff City Stadium. VIP-paketet inkluderar resan, två hotellnätter samt VIP-biljetter till matchen. Betsafe har en egen box på arenan och här bjuds du och din reskamrat på extra allt. Ta chansen att se Suárez, Sturridge, Gerrard och de andra storstjärnorna på nära håll.

För att delta i tävlingen ska du först placera ett kombispel på sport med en insats på minst 50 kr. Sedan är det bara att hålla tummarna för att kombispelet går in. Det är de fyra spelare som har det högsta antalet spel på kupongen som tar hem VIP-paketen. Om flera spelare skulle ha samma antal oddsval, räknas det högsta oddset.

Går du ut tufft och försöker att pricka 10, 15 eller 20 resultat? Eller tar du det säkra före det osäkra och väljer ett lite mindre antal odds? Givetvis kan du placera hur många kombispel som helst i din jakt på VIP-paketen. Systemspel räknas dock inte i tävlingen. Du kan hela tiden följa din framgång på topplistan på kampanjsidan. Kampanjen avslutas vid midnatt söndagen den 9 mars och alla oddsval måste vara rättade senast vid denna tidpunkt.