Spela gratis bingo hos BertilPAF har återigen startat igång en kampanj där de ger bort otroliga mängder av free spins. Du kan vinna upp till galna 2850 free spins när du spelar på MicroGamings senaste tillskott Serenity. Precis som namnet antyder är det en slot som ger dig lugn och ännu mer lugn får du i själen genom att ha vetskapen att du har chansen att vinna tusentals av snurr som du kan vinna riktiga pengar för!

Spela Serenity och vinn free spins

Serenity påminner mycket om den populära Lights från NetEnt. Där inspiration är hämtat från de kinesiska riket där du blickar ut över ett stillsamt landskap med berg, vatten och körsbärsträd. Nu bjuder PAF in dig till enastående kampanj där du bli belönad med upp till 2 850 free spins genom att klara av uppdrag. Det du gör är att du samlar på upplysta symboler och du kan se vilka prestationer du klarat i vinsttabellen uppe till höger i spelautomaten.

Kampanjen håller på fram till den 6:te mars så du har all tid i världen att hinna samla på dig massor av prestationer och bli belönad med free spins!