wpt viennaWorld Poker Tour stannar till i Österrike i april och nu kan du spela om ett prispaket med turneringsinträde och resa värt $7000 på bwin.

Det finns platser att vinna till WPT Vienna som hålls mellan den 10 och 15 april på Montesino Casino i kulturstaden Wien. Förutom inköpet till huvudturneringen som är värt $4700 ingår även sex nätter på hotell, flygresa tur och retur samt fickpengar. Jaga ditt livs pokeräventyr genom att registrera dig på bwin.

Tre olika sätt att vinna

Freerolls: till och med den 10 mars spelas gratisturneringar varje dag 20:00 på bwin. Härifrån tar sig de 50 bästa till WPT Vienna Freeroll Final där vinnaren får ett paket till Wien.

Leaderboard: Under tvåveckorsperioder som löper mellan den 23 januari och 4 mars räcker det att placera sig bland de 100 främsta i två schemalagda icke-kvalificerande turneringar där inköpet är minst $1. Detta ger dig en plats till WPT Vienna Leaderboard Final där det finns två vinstpaket att spela om.

Qualifiers: Till och med den 11 mars kan du dagligen spela i WPT Vienna Qualifiers med inköp från $2,20 med platser vidare till WPT Vienna Final där ett garanterat paket inkluderas i varje turnering.