pengasäck coins challengeI mars kan du delta i Betsafes mynttävling och vinna priser utav ett värde av 10 000 dollar. Varje dag kan du samla poäng genom att delta nästan gratis i Added Cash turneringarna och placera dig högt.

Det är få pokerrum som lanserar kampanjer med extra vinstmöjligheter i samma takt som Betsafe. March 10k Coins är den senaste i raden och är helt gratis att registrera sig till. Varje dag i mars spelas Added Cash där de 25 bäst placerade varje gång vinner 1-3 mynt beroende på om du spelar brons, silver eller guld. Inköp är endast $0,25 (brons), $0,50 (silver) och $0,75 (guld). För att vara extra generösa har pokerrummet adderat $4350 totalt till prispotterna i dessa turneringar.

Förutom prispengarna kommer de 50 som spelar in flest mynt under månadens turneringar vinna turneringsbiljetter som är värda från $22 till $200. Den slutgiltiga segraren i mynttävlingen får dessutom $200 i kontantpris. Registrera dig hos Betsafe Poker och delta i March 10k Coins

Turneringarna Added Cash brons, silver och guld spelas varje dag 19:00 samt 20:00 (sammanlagt 6 turneringar alltså per dag alltså) och du kan följa ställningen i mynttävlingen på den leaderboard som uppdateras en gång om dagen.