Unibet Sport har just nu en tävling där du kan vinna en tennisresa för två till London och få bevista finalen av ATP-slutspelet i O2 Arena. Tävlingen är endast öppen för Unibet-medlemmar från Sverige, Finland och Norge.

Förstapriset i tävlingen är ett resepaket för två personer som innehåller flygbiljetter, två nätters boende på fyrstjärnigt hotell, två biljetter till finalen i ATP-slutspelet i London samt €500 i fickpengar. (Vinnaren har möjlighet att byta resepaketet mot 20 000 kronor.)

Även de tävlande som placerar sig på plats 2-10 kommer att belönas, enligt nedanstående vinstschema:

Plats 2 €500 i prispengar
Plats 3-4 €250 var i prispengar
Plats 5-10 €100 var i prispengar

Så, hur gör man då för att delta i tävlingen? Den 27 augusti – 9 september spelas US Open på Flushing Meadows i New York, och för att delta i Unibets tennistävling gäller det att sätta ett så högt odds som möjligt på US Open. Spelaren som sätter det högsta oddset vinner tävlingen. Det är alltså endast vinnande spel som ger dig chans att lägga vantarna på resepaketet.

För att delta i tävlingen räcker det inte att spela på US Open, utan du måste först anmäla dig på tävlingssidan hos Unibet. Det är bara satsningar du gör efter att du anmält dig som räknas, och satsning på 49 kronor eller mindre räknas aldrig.

Du kan fritt kombinera olika matcher från US Open för att få till ett högre odds. Självklart gills odds för både herr- och dammatcher, och du väljer själv om du vill satsa innan match eller föredrar livebetting. Under US Open kommer Unibet att direktsända 250 matcher i klienten för livebetting, så du kan följa tennismatcherna i realtid!

Både singlar och kombar räknas, men spelar du en komb måste samtliga matcher på spelkupongen vara matcher i US Open för att din satsning ska delta i tävlingen.

Du får göra hur många satsningar som helst, men det är bara ditt bästa spel (vinnande spel med högsta odds) som deltar i tävlingen. Du kan alltså inte hamna på flera olika steg på prispallen samtidigt.

Nyfiken på hur du ligger till i tävlingen? Varje vardag under tävlingsperioden kommer Unibet att uppdatera sin ledartavla där de tävlande med de 20 högsta vinnande oddsen visas.

Tävlingen pågår till den 9 september och vinnarna kontaktas av Unibet den 10 september.

Klicka dig vidare till Unibet för att säkra din plats på läktaren för finalen av ATP i London.