Expekt VM-bonusarFotbolls-VM närmar sig med stormsteg och vad vore bättre än att ha en riktigt bra bonus att använda när festligheterna sparkar igång? Om du är medlem på Expekt kan du genom att delta i en spännande oddstävling ta chansen att få upp till 5000 kr i oddsbonus att använda på valfria odds under VM.

Sätt höga odds och klättra i rankingen

Oddstävlingen är av klassiskt snitt där du genom att placera riktiga pengar på odds tjänar poäng och klättrar på en topplista. Det spelar ingen roll om du vinner eller förlorar ditt spel – du får poäng alldeles oavsett – men du får givetvis fler poäng om dina spel sitter.

För att en kupong ska kvalificera ska den bestå av ett kombinationsspel (valfria sporter) med ett sammanlagt odds på minst 1.20 och med en insats på mellan 10-200 kr. För varje 10 kr som du vinner belönas du med 2 poäng och för varje 10 kr som du förlorar belönas du med 1 poäng.

Totalt ligger närmare 23 000 kr i potten och alla som placerar sig på platserna 1-20 får en bonuspeng att använda både på gruppspelet och på slutspelet. Den spelare som samlar på sig flest poäng under kampanjtiden (fram till 25 maj) vinner 5000 kr + 5000 kr i bonuspengar.