Betssons populära tävling Bettingexperten är tillbaka större än någonsin – placera dig bland topp 40 och du kan vinna en unik sportupplevelse i USA. Du får en vistelse på ett lyxhotell och biljetter till tre sportevent som du själv bestämmer (NBA, NHL, NFL, etc).

Oavsett vilken sport du gillar – NBA, MLB, NHL eller NFL – så får du chansen att se det live på plats i New York. Spana t ex in legendariska New York Giants på lördagskvällen och gå på världsberömda Yankee stadium nästa kväll.

Vill du vara med och tävla om denna resa så ska du registrera dig på Bettingexperten hos Betsson Odds. De ger bort två stycken lyxiga New York resor – den första resan kommer att falla ut till den spelexpert som toppar leaderboarden, den andra resan kommer att gå till den som lottas ut bland de som placerar sig på platserna 2-40.

Hur går Bettingexperten till?
Bettingexperten är en sportsbettingtävling där du tjänar ihop poäng för varje oddsspel du vinner hos Betsson Odds. Ju högre odds desto mer poäng får du.

Om du vinner ett spel på 100 kr till oddset 10.00 så får du 3 poäng. Men om du vinner ett spel för 100 kr med ett odds på 100.00 så får du över 300 poäng.  Tjäna ihop så många poäng du kan för att jobba dig upp i topp på leaderboarden.

Du kan använda Betssons poängkalkylator för att ta reda på hur många poäng du får på ett visst spel.

Hur deltar man i Bettingexperten?

  1. Registrera dig för denna tävling hos Betsson Odds. Du registrerar dig genom att fylla i ditt användarnamn i registreringsrutan. Om du inte redan har ett spelkonto på Betsson kan fixa ett här.
  2. Välj en match du vill spela på
  3. Fyll i insatsen du vill lägga och oddset i Betssons bettingkalkylator och du kommer att se hur många poäng du kan vinna.
  4. Lägg ditt/dina spel.
  5. Du är nu med i racet! För varje vunnet spel du lägger desto mer poäng får du och ju högre är chansen att du vinner en resa till New York.