Hos Paf kan du denna vecka vinna en Sony Vaio laptop genom att spela på den sociala slotten Bee Together.

Gör såhär för att delta i tävlingen:

  1. Gå till Paf och anmäl dig till tävlingen Slot Mania.
  2. Spela minst en gång på slotten Bee Together för riktiga pengar under perioden 29 april – 5 maj 2013. (Spel för låtsaspengar eller bonuspengar räknas inte.)

När tävlingsperioden är över lottar Paf ut en Sony Vaio laptop bland deltagarna, och man kommer även att dra fem personer som belönas med €20 var i spelpengar.

Bee Together är ett spel som tagits fram särskilt för Paf Casino och som är betydligt med socialt än vanliga slots. När du spelar befinner du dig nämligen i en ”bikupa” tillsammans med andra spelare och om någon av spelarna i bikupan lyckas trigga bonusspelet så får alla övriga spelare vara med och spela och har chans att vinna fina priser. Alla ordinarie vinster och förluster är däremot individuella när man spelar Bee Together – det är bara triggandet av bonusspelet som är gemensamt.

För att ytterligare förhöja den sociala dimensionen har Bee Together en rolig chattfunktion som du kan använda för att kommunicera med övriga spelare.

Visst låter det intressant? Glöm inte att anmäla dig till tävlingen Slot Mania hos Paf innan du provspelar Bee Together, annars räknas inte din insats i tävlingen om en bärbar Sony Vaio-dator.