Bertil schlager kampanjBertil älskar schlager och man satsar rejält på att erbjuda spelarna lite extra under schlagerhelgerna. Nu har vi kommit fram till den tredje deltävlingen och här är lite kort om vad Bertil bjuder på den här helgen.

Livet är en schlager-paket att vinna

Bertil har satt ihop vinstpaket med biljetter till musikalen Livet är en schlager och en exklusiv middag på Hasselbacken. Varje vecka under Melodifestivalens tävlingshelger finns ett sådant vinstpaket att vinna och det är en enkel sak att delta.

Din första uppgift är att spela för 100 kr på bingo (eller casino om du hellre vill det) fredag-söndag. Här gäller att du måste spela för riktiga pengar, det vill säga inte låtsaspengar och inte heller bonuspengar. För det andra ska du svara rätt på veckans fråga. Frågan den här veckan lyder: Hur många gånger har Kikki Danielsson deltagit i svenska Melodifestivalen? Skicka in ditt svar senast på onsdag (25 februari) för att delta i utlottningen.

I respektive vinstpaket ingår:

  • Två biljetter till musikalen Livet är en schlager (kl. 15:00 lördagen den 25 april på Cirkus i Stockholm)
  • Finare middag på Hasselbacken i Stockholm för två
  • Goodiebag med diverse överraskningar

Mängder av free spins att hämta

Under helgen 20-22 februari finns även en större mängd gratissnurr att hämta. För att få free spins ska du göra minst en insättning på minst 250 kr och för att få full utdelning ska du göra tre insättningar under helgen. Du väljer själv på vilken av automaterna Twin Spin, Jack and the Beanstalk och Starburst du vill spela dina frisnurr. Så här fungerar erbjudandet:

Första insättningen: Sätt in 250 kr för att få 50 free spins
Andra insättningen: Sätt in 350 kr för att få 100 gratissnurr
Tredje insättningen: Sätt in 450 kr och få 150 free spins