pafroadtripPaf har nu sjösatt en stor kampanj där du har chans att vinna en oförglömlig resa för två personer genom den amerikanska västern.

Såhär deltar du i tävlingen

Varje vardag den 1-14 juli spelas Paf upp en ny melodi, och det gäller för dig att koppla ihop dagens melodi med ett visst spel hos Paf och sedan spela det spelet för minst €5. Varje dag som du uppfyller kraven deltar du i en utlottning. Fredagens melodi och dragning gäller för hela helgen.

Reseschema

Om du blir en av vinnarna (totalt 10 resepaket kommer att lottas ut) får du bjuda med dig en vän och åka till USA med Club Paf.

Avresan går från Arlanda torsdagen den 19 september 2013 med destination Phoenix, Arizona. Därifrån åker ni till Grand Canyon och passerar på vägen allt från öknar och åkrar till höga berg och djupa dalgångar i detta dramatiska landskap. Det blir även en tur genom Oak Creek Canyon för att se de klassiskt röda klippväggaran på väg till Grand Canyon.

Övernattning sker i Yavapai Lodge, och nästa dag fortsätter färden genom Grand Canyon till den målade öknen. Ett stopp blir hos medlemmar av Navajo-folket som visar upp sina traditionella hantverk. Framåt eftermiddagen har resan nått fram till naturreservatet Lake Powell på den mäktiga Colorado-platån.

På söndagen fortsätter färden norr ut på slingrande bergsvägar och genom en snäv kanjon med lodräta klippor. Destinationen är Las Vegas, där alla Paf-vinnare inkvarteras på The Cosmopolitan intill det berömda casinostråket The Strip fram till onsdagen den 25 september då hemresan går från McCarran Airport i Las Vegas. Massor av spännande Las Vegas-upplevelser utlovas!

Tror du att du skulle gilla att hänga med på den här resan? I så fall bör du definitivt delta i kampanjen hos Paf. Klicka dig över redan idag för att lyssna på helgens melodi.