ufc165Hos Unibet har du nu chans att vinna ett resepaket till Toronto och få gå på UFC 165 för att se Unibets ambassadör Alexander Gustafsson ta sig an Jon Jones. Resepaketen gäller för två personer, så om du vinner kan du bjuda med dig en vän.

Såhär deltar du i tävlingen

Gå till Unibet och anmäl dig till tävlingen. Spela sedan för minst 50 kronor i Unibets oddslobby. För var 50:e krona du satsar på odds hos Unibet under tävlingsperioden får du en lott till dragningen, och du kan samla på dig maximalt 10 lotter.

Tävlingsperioden pågår den 12 juli – 11 augusti 2013. Alla sorters odds-spel hos Unibet räknas, både vanlig betting och livebetting. Självklart fungerar det att spela både i datorn och i mobilen.

Detta finns att vinna

Dragningen kommer att ske den 12 augusti och två lotter kommer att dras vars ägare får varsitt resepaket till Toronto för att bevista UFC 165. Flyg, hotellboende och biljetter till UFC-galan ingår.

Dessutom kommer åtta lotter att dras vars innehavare får 500 kronor var insatta på spelkontot. Det är riktiga pengar, inte bonuspengar, och de är helt fria från omsättningskrav.

Anmäl dig till tävlingen hos Unibet redan idag, så att du inte går miste om några lotter när du spelar!