laptLatin American Poker Tour (LAPT) säsong 6 börjar gå mot sitt slut, men än finns chans att vinna resepaket till den stora avslutande LAPT Grand Final som kommer att äga rum i Uruguay den 20-24 november 2013. Gör ett besök hos PokerStars för att få veta mer.

Att köpa in sig till LAPT Grand Final Uruguay Main Event kostar $2 500, men du kan komma betydligt billigare undan genom att spela i satelliterna hos PokerStars på nätet. PokerStars har resepaket att tävla ut som innehåller både inköp till LAPT Grand Final Uruguay Main Event, resa, boende och fickpengar.

LAPT6 Grand Final kommer att spelas i den populära turiststaden Punta del Este vid Atlantkusten. Stadens bofasta befolkningen består av färre än 10 000 personer, men massor av människor från andra delar av Latinamerika – och en hel del européer – har sommarhus i vackra Punta del Este och besöker staden säsongsvis. Detta gör att Punta del Este trots sin ringa bofasta befolkning kan locka med ett aktivt nattliv, utmärkt shopping, massor av bra restauranger, med mera. Kusten består av två delar, Brava och Mansa, där Brava lockar med vit, finkorning sand medan Mansas sand är grövre och lite mer gulaktig i färgen.

Skulle du vilja sticka iväg till Sydamerika och lämna Novembersverige bakom dig för ett tag för att spela livepoker i vacker latinamerikansk miljö? I så fall rekommenderar vi att du tar en titt på satelliterna hos PokerStars!