Nordicbet WimbledonNordicBet är kanske mest känt för sitt stora fokus på vintersporter och fotboll på alla nivåer (med odds ända ner till division 4), men det är inte så att man struntar i andra sporter direkt. Under våren och försommaren har NordicBet satsat rejält på tennis och det fortsätter man med nu även över sommaren.

Måndag den 29 juni startar Wimbledon och NordicBet har bullat upp med mängder av odds. Dessutom har NordicBets kampanjmakare tagit fram en klart intressant kampanj genom vilken tre vinnare kommer att plocka hem var sitt VIP-paket för två personer till US Open i september.

Tippa Wimbledon för chansen att vinna

Om du vill ha chansen att vinna ska du dels tippa head 2 head i åtta utvalda matcher i Wimbledon före det att turneringen startar och dels placera totalt minst 10 kuponger à 50 kr i insats under turneringens gång.

Matcherna NordicBet har valt ut är följande och det du ska tippa är vem som går längst (alternativt om de blir utslagna i samma omgång):
Djokovic vs. Murray
Nadal vs. Tsonga
Nishikori vs. Wawrinka
Dimitrov vs. Sock
Berdych vs. Isner
Ferrer vs. Kyrgios
Tomic vs. Raonic
Nieminen vs. Hewitt

Det finns också en utslagsfråga i vilken du ska gissa hur många ess som slås in i herrfinalen.

Mer om VIP-paketen

De tre spelare som kammar hem VIP-paketen får ta med sig varsin vän till Flushing Meadows i september för en tennisupplevelse för livet. Följande ingår:

  • Flyg TOR Stockholm-Arlanda – New York
  • Fem nätter på Grand Hyatt Hotel på Manhattan
  • Biljetter till finalen i damdubbeln och finalen i herrsingeln den 13 september
  • 5000 kr i fickpengar