Betsson Premier League kampanjFotbolls-VM är över, men snart börjar de stora europeiska ligorna, såsom till exempel Premier League, igen. Om Premier League är din favoritliga får du inte missa Betssons senaste kampanj där det ligger en resa till premiären av Premier League i potten varje vecka. Kampanjen pågår fram till den 3 augusti och det finns totalt fyra resepaket att vinna.

En Premier League-helg med extra allt

Varje resepaket inkluderar följande:

  • Flyg för två personer från Sverige till valfri stad i England
  • Välkomstmiddag för två
  • Två biljetter till en av matcherna i premiäromgången av Premier League
  • Två nätter på hotell

Du väljer själv vilken match du vill se live. Arsenal – Crystal Palace på Emirates i London kanske kan vara något? Eller kanske Liverpool – Southampton på Anfield?

Spela på odds och samla lotter

Varje 50 kr du satsar på odds på Betsson ger dig en lott till de veckovisa dragningarna. Notera att 50 kr också är minsta möjliga insats för att få en lott. För att femtiolapparna ska räknas måste oddsen du spelar på vara på minst 1.50. Varje enskild kampanjvecka påbörjas kl: 00:00 på måndagen och avslutas kl. 23:59 på söndagen och de spel du placerar måste avgöras inom respektive veckas kampanjperiod för att räknas.

Bonusar att hämta varje vecka

Under kampanjperioden finns också ”uppdrag” att utföra. Genom att klara av ett uppdrag kan du ta del av bonusar, cashbacks och liknande. Den här veckan gäller följande:

  • Spela kombispel med minst en svensk eller nordisk fotbollsmatch på kupongen till insatser (sammanlagt) på 1000 kr eller mer för att få 250 kr i bonus.
  • Spela livespel på tennis i mobilen och få 20% extra på dina nettovinster.