premierleagueHos NordicBet pågår just nu en sommarupplaga av den populära tävlingen Högsta Oddset, och i prispotten ligger totalt 50 000 kronor + en fotbollsresa till England för 2 personer för att se en Premier League-match.

Tävlingen pågår till den 4 augusti och varje vecka kommer NordicBet att dela ut veckovinster. Sedan kulminerar tävlingen i utdelningen av en fantastisk fotbollsresa till England för 2 personer och 10 000 kronor i kontanter.

Såhär deltar du i tävlingen

Gör ett kombinationsspel för minst 20 kronor som innehåller minst två val från valfri sport. (Det finns inte någon övre gräns.) Både vanlig betting och livebetting räknas, och självklart kan du spela både i datorn och i mobilen.

Om du vinner ett kombinationsspel som uppfyller kraven får du poäng i enlighet med oddset för den vinnande kupongen, och dessa poäng avgör din ställning på både veckans ledartavla och för den ledartavla som gäller för hela tävlingsperioden (10 juni – 4 augusti).

Det är bara det vinstspel med högst odds som räknas varje vecka, så du kan inte få poäng från flera olika kuponger under samma vecka. Om du gjort ett systemspel är det endast spelet med högsta oddset som ger poäng.

Spel gjorda innan den 10 juni räknas inte.

Tävlingen är endast öppen för spelare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Varje vecka delas 5 000 kronor ut

Varje vecka finns en vinstpott på 5 000 kronor som fördelas enligt följande:

1:a plats 2 500 kronor
2:a plats 1 000 kronor
3:e-5:e plats 500 kronor

Dina kombinationsspel måste vara avgjorda senast klockan 23:59 på söndagen för att vara med i veckans tävling.

Du hittar ledartavlorna för varje vecka hos NordicBet.

Alla vinster är kontanter, helt utan omsättningskrav.

Första pris är en fotbollsresa till Premier League

Den spelare som gör bäst ifrån sig under hela tävlingsperioden, det vill säga 10 juni – 4 augusti 2013, kommer att belönas med ett riktigt fint förstapris som består av följande:

  • 10 000 kronor i kontanter
  • En resa till England för 2 personer
  • Flygbiljetter från Stockholm – UK tur och retur
  • Boende på hotell
  • Inträde till Premier League-match

Du väljer själv när du vill åka under september, oktober eller november 2013. Du väljer även fritt vilken Premier League-match du vill se.

För mer information om tävlingens regler och villkor, och för att börja snickra ihop spelkuponger med höga odds, gör ett besök hos NordicBet!