Betsson bingo kör just nu en tävling i vilken du kan vinna en resa till Paris för två (plus ett barn). Utöver resan delas även pengar och presentkort ut under tävlingen.

Förstapriset är en 3-dagarsresa till Paris för två (och ett barn upp till 15 om ni önskar) värd 30 000 kr. Betsson bingo står för flygresan, ett fint 4-stjärnigt hotell och entrébiljetter till Disneyland.

Varje månad lottar Betsson bingo också ut extrapriser värda 1000 kr var: presentkort till nöjesparker som ligger närmast dig – Liseberg, Tivoli, Borgbacken, Phantasialand, Gröna Lund, Legoland, Tusenfryd – det är upp till dig att välja.

Så här gör du för att tävla:

För att vinna resan till Paris behöver du samla ihop flest poäng i tävlingen Sommarracet hos Betsson bingo. Det är lätt att plocka poäng – allt du behöver göra är att spela i bingorummet som heter Tivoli. Det rummet hittar du i 90-bollarsbingon hela sommaren mellan kl. 18.00 och 23.00 varje kväll.

Varje gång du vinner minst en rad i ett spel i rummet Tivoli (det räcker även med en delad radvinst) får du en poäng i Sommarracet. 

Spelaren med flest poäng den 31:a augusti kl. 23:00 vinner resan till Paris. Varje spelare får dessutom 100 kr i bonus för varje 20 poäng som de får i Sommarracet.

Betsson bingo kommer även att göra extra lottdragningar den 1:a juli, den 1:a augusti och den 1:a september där de ger ut 1000 kr i presentkort.