Unibet USA kampanjOm du är intresserad av amerikansk sport är hösten en höjdare. MLB pågår fram till slutet av oktober (Giants vann World Series den här gången) och både NHL, NBA och NFL är i full gång. Unibet, som profilerar sig mer och mer mot typiskt amerikanska sporter, har nu tagit fram en spännande kampanj som du bara inte får missa om du är ett fan av idrotten på den andra sidan Atlanten. I potten ligger en resa till New York där du får se både NY Rangers och New York Knicks live!

Så här deltar du i tävlingen

Precis som vanligt när det gäller kampanjer på Unibet är första steget att anmäla sig. Sedan är uppgiften att placera kuponger med oddsval från NHL, NFL och NBA. Du kan spela både före match och på livebetting, men viktigt att notera är att du inte kan kombinera dessa två speltyper på en och samma kupong. I övrigt gäller att det bara är vinnande spel som räknas.

Ditt deltar i tävlingen med ditt totala antal vunna spel. För att du inte ska kunna placera stora mängder kuponger med minimala insatser och odds som närmar sig jämna pengar måste insatsen för en kvalificerande kupong vara minst 50 kr. Lägsta möjliga odds är 1.40.

Prislistan

Den spelare som har lyckats sätta det största antalet vinstgivande kuponger när tävlingsperioden avslutas vid midnatt den 30 november vinner en resa till New York för två personer. Flyget och boendet är betalt och dessutom får vinnaren bra biljetter till NY Rangers – Carolina Hurricanes samt New York Knicks – LA Lakers. Spelaren som placerar sig som nummer två på leaderboarden vinner 5000 kr och trean vinner 3000 kr.