Betsafe Premier LeagueDen 25 augusti drabbar förra säsongens två bästa lag i Premier League samman i vad som kan bli en mycket spännande och sevärd historia, oavsett om man håller på något av lagen eller är neutral åskådare. Manchester City tar emot Liverpool i en match som kan ge en fingervisning om var bucklan kommer att hamna i slutet av maj. Om du har ett spelkonto hos Betsafe har du nu chansen att vinna en av två resor av VIP-karaktär till matchen.

Betsafe har två resepaket att dela ut till stormatchen på Etihad. Resepaketen inkluderar resekostnader, två nätter på hotell samt VIP-biljetter med extra allt i Betsafes egen loge på arenan – allt för två personer.

För att ha chansen att vinna ett av resepaketen ska du spela kombispel på odds och sikta på att få med så många oddsval till ett så högt odds som möjligt. Det är nämligen de två spelare som har den högsta totalpoängen (odds x antal oddsval) när kampanjen avslutas den 3 augusti som vinner resorna. Notera att du måste satsa minst 50 kr och att kombispelet måste gå in för att räknas. Systemspel räknas inte.

Ett exempel: Du spelar 8 odds till ett totalt odds på 22.00. Om kupongen sitter får du då en totalpoäng på 176 (22 x 8). Givetvis behåller du också alla eventuella vinster från dina kuponger.

Leaderboarden uppdateras dagligen vid kl. 14:00. Nu är din uppgift bara att sätta ihop så omfattande kuponger som möjligt, lita till turen (och din skicklighet!) och försöka nå toppen på leaderboarden!