Betsafe Manchester City resaBetsafe har onekligen en förkärlek för den ljusblå sidan av Manchester. Under hösten har Betsafe nämligen arrangerat flera kampanjer med VIP-resor till matcher med Manchester City. Nu är det dags igen och den här gången kan du vinna VIP-paket till matchen Manchester City – Crystal Palace som spelas lördagen den 20 december. Betsafe har tre VIP-paket, som vart och ett gäller för två personer, att tävla ut.

Så här tävlar du om VIP-paketen

Reglerna är enkla. Det är de tre spelare som placerar flest antal spel på minst 100 kr till odds på minst 1.50 fram till midnatt söndagen den 30 november som bjuds med till Manchester. Notera också att du måste anmäla dig till kampanjen. Eventuella spel som du placerar innan du har anmält dig räknas inte! Kampanjen är öppen för såväl gamla som nya spelare. Nya spelare kan ta del av upp till 1000 kr i riskfria spel.

Superlyx på Etihad

Betsafe har inte snålat in på erbjudandena hittills under hösten och man gör inget undantag den här gången heller. Varje VIP-paket gäller för två personer och inkluderar:

  • Flyg
  • Två nätter på hotell i Manchester
  • Biljetter i VIP-loge inklusive full hospitality
  • Middag av det mer exklusiva slaget signerad Jamie Oliver