Unibet MaltaÄr du mästare på livebetting så är Unibet helt rätt ställe för dig. I deras senaste tävling så kan du vinna en resa till soliga Malta för att möta andra skickliga spelare i jakten på exklusiva vinster och kontantpriser. På Unibet hittar du alltid de bästa oddsen på alla sporter du kan tänka dig, bli medlem och upptäck en sportsbook för riktiga vinnare!

Live Betting Championship

För att delta i tävlingen behöver du endast lägga ett live-spel mellan den 11 april och den 24 april. Det gäller sedan att komma topp 10 för att vinna en resa till semesterön Malta där du sedan är med i den slutgiltiga finalen med otroliga €15 000 i prispengar. Du samlar poäng för varje vunnet live-spel du lägger och antalet poäng som du erhåller räknas ut efter en formel där satsad summa, antal event på kupongen och totalt odds tas med i beräkningen.

De tio bästa spelarna får sedan ett komplett resepaket till Malta där finalen avgörs den 29 maj. Utöver detta får dessa spelare även en iPad. I resepaketet ingår 3 nätters boende på hotell, inträde till den stora live-betting finalen, frukost och middag och en stor fest för alla finalister.

I finalen kammar vinnaren hem hela €8000 utöver den iPad som alla belönas med för att vara bland de tio bästa spelarna. Börja spela på Unibet nu och upptäck en marknad av spel större än någon annanstans med de allra bästa oddsen. Spela på allt ifrån Allsvenskan till de största ligorna i Europa som Premier League, Serie A och Bundesliga!

Unibet, Av Spelare För Spelare!