Los Angeles Bet365 BingoBet365 Bingo har öppnat ett nytt bingorum. Titeln på rummet är Hollywood Hills och här spelar du spännande och roliga bingospel med en lite mer exklusiv inramning. Förutom att själva spelandet kan vara underhållande i sig finns också en extra bonus – en mycket lyxig sådan därtill – att spela om. Det är nämligen så att Bet365 Bingo kommer att belöna en lycklig spelare med en resa för två till Los Angeles och Hollywood.

Kvalspel och finalspel

Precis som i övriga kampanjer av det här slaget hos Bet365 Bingo är idén att du först ska samla på dig gratisbrickor genom att träffa full bricka i utvalda spelomgångar. De spel du ska sikta in dig på är ”Paparazzi-spelen” som går av stapeln i Hollywood Hills-rummet ett antal gånger varje dag. Så fort du har plockat hem en gratisbricka är du kvalificerad till finalspelet. Kvalspelet pågår mellan den 6 juli och den 8 augusti.

Finalomgången i kampanjen spelas den 9 augusti vid kl. 22:00 i bingorummet Hollywood Hills. Här får du sätta alla dina inspelade gratisbrickor på spel (upp till maximalt 36 stycken) och hålla tummarna för att du vinner resan för två till Los Angeles.

I resepaketet ingår flyg, hotell, VIP-guidning på Universal Studios, starspotting i Beverly Hills, med mera. Värdet av resepaketet är inte känd, men det rör sig nog om åtskilliga tusenlappar.