Fotbollsresa Liverpool West HamComeOn, som sedan augusti är officiell bettingpartner till Liverpool FC i de nordiska länderna, har skickat iväg ett tiotal spelare till Anfield på drömresor under hösten. I månadens upplaga av kampanjen ”Månadens match” är det matchen Liverpool – West Ham som är i fokus och ComeOn har ett resepaket med extra allt inklusive matchbiljetter att lotta ut.

Anmäl dig och klara av en utmaning

Tidigare tävlingsomgångar har varit mycket okomplicerade och ComeOn har inte gjort något undantag för den här omgång. Det första du ska göra är att anmäla dig till kampanjen med din registrerade e-postadress. Steg två är att spela för minst 500 kr på odds på Premier League under december månad (fram till kl. 23:59 på nyårsafton). Du behöver absolut inte satsa 500 kr på en enda kupong, det är i stället din totala insats under månaden som räknas.

Dragningen sker någon dag efter nyår och vinnaren meddelas kort efter det. Om du vinner får du två matchbiljetter till Liverpool – West Ham på Anfield den 31 januari och 13 000 kr i kontanter som ska täcka flyg och hotell. För hjälp med bokningar finns ComeOns egen representant Mari Lunde på plats i Liverpool.