ComeOn LiverpoolDet är dags för en ny upplaga av ComeOns stående kampanj ”Månadens match”. ComeOn har inför säsongen lyckats bli Liverpool FC:s bettingpartner i Norden och kan genom detta samarbete erbjuda finfina biljetter med mycket extra godis i samarbete med just LFC. I säsongens första upplaga av ”Månadens match” låg biljetter till premiären mot Southampton i potten. Den här gången är det Merseyside-derbyt mellan Liverpool och Everton på Anfield den 27:e september som gäller.

Tre matchpaket att vinna

ComeOn har satt samman tre matchpaket till toppmatchen. Varje paket innehåller en fast peng på 13 000 kr, som ska räcka till flyg och hotell för två personer, samt två biljetter till matchen Liverpool – Everton. Matchbiljetterna finns att plocka upp i Liverpool. Flyg och hotell bokar du själv. Eventuella transporter måste du också ordna med själv. ComeOn hjälper dock till med rekommendationer för resa och logi.

Anmäl dig och utför uppdrag

Matchpaketen lottas ut 1 oktober och du har tre uppgifter att utföra för att kunna vara med i lottningen. Den först uppgiften är busenkel – du ska helt enkelt anmäla dig med din e-postadress på kampanjsidan. Nästa steg är att utföra två uppdrag, enligt nedan.

Uppdrag 1: Spela minst ett kombinationsspel på matcher i Premier League. Oddset måste vara minst 1.80 för kupongen som helhet och lägsta möjliga insats är 100 kr. Notera att systemspel inte räknas.

Uppdrag 2: Placera minst 100 kr på speltypen ”exakt resultat” på en match med Liverpool.

Svårare än så är det inte. När uppdragen är utförda behöver du bara hålla tummarna för att du blir en av de tre lyckliga vinnarna som får ta med sig en vän till Merseyside!