Fotbollsresa Liverpool ChelseaComeOn fortsätter att lotta ut resor till Liverpools hemmamatcher under hösten och den här gången är det inte vilken match som helst som är i fokus, utan jättemötet mellan Liverpool och Chelsea. Vill du vara på plats för att se Sterling, Sturridge, Balotelli och de andra storstjärnorna i hemmalaget försöka rå på Mourinhos imponerande lagbygge får du inte missa den här kampanjen. ComeOn har två resepaket med flyg, hotell och matchbiljetter för två personer att lotta ut.

Vinn en resa till Anfield – två enkla steg

Du behöver bara följa två enkla steg för att ha chansen att vinna ett av resepaketen. Det första du ska göra är att fylla i din registrerade e-postadress på kampanjsidan. Nästa steg är att spela för minst 500 kr på Premier League under oktober. Tävlingsperioden avslutas vid midnatt den 26 oktober och utlottningen sker inom en vecka efter periodens avslutande.

Varje resepaket omfattar följande (allt för två personer):
13 000 kr för flyg och hotell (du bokar själv, men ComeOn hjälper dig med rekommendationer)
Matchbiljetter till Liverpool – Chelsea den 8 november

Notera att om du har deltagit i en av ComeOns utlottningar tidigare under hösten måste du anmäla dig på nytt. Om du inte är medlem på ComeOn har du två välkomstbonusar att välja mellan, nämligen:

  • Sätt in 100 kr och få 400 kr i bonus
  • Sätt in minst 100 kr och få dubbelt på kontot (upp till 3000 kr i bonuspengar)