The Big WinCaliber Bingo arrangerar under april-maj en stor kampanj som går under namnet The Big Win – Travel Edition. I april månad är temat Amerika och några av dess storstäder. Den här veckan är det Orlando i Florida som är i fokus. Vad finns då i Orlando? Jo, Disney World givetvis!

I potten i tävlingen ligger den här veckan två familjepaket till Sveriges motsvarighet till Disney World, Liseberg i Göteborg. Paketet är värt 5000 kr. Om du inte önskar ta med dig familjen till Liseberg kan du i stället få 3500 kr i kontanter.

För att delta i utlottningen ska du samla på dig minst 100 Big Win-kilometer fram till den 13 april. En Big Win-kilometer är detsamma som en lojalitetspoäng enligt Caliber Bingos ordinarie lojalitetsprogram. För varje 10 kr du satsar på bingo tjänar du 10 poäng. Spelar du i stället på bordsspel alternativt slots tjänar du 1 respektive 5 poäng för varje satsade 10 kr.

Nästa stopp New York

Förra veckan var det Los Angeles som var den amerikanska storstaden i fokus. Högsta vinsten var då biopresentkort (Hollywood ligger ju i Los Angeles). Nästa vecka går resan vidare till New York. Då ligger det bland annat Apple-prylar i potten (New York kallas ju ofta för The Big Apple). Sista veckan i mars nöjer sig Caliber Bingo inte med att lotta ut varupriser utan då tar en lycklig vinnare hem en resa för två till valfri plats i USA. Värdet av resan är 35 000 kr. Dessutom får vinnaren 5000 kr i fickpengar.