Resa Jamaica Bet365 BingoVintern behåller sitt grepp om vårt avlånga land och visst längtar vi efter våren nu? Om du vill ha chansen att uppleva sol och värme redan under vintern ska du kika närmare på Reggae Reggae-kampanjen på Bet365 Bingo. Här ligger nämligen en lyxresa för två till Jamaica i potten. Bet365 har öppnat ett nytt bingorum exklusivt för kampanjen. Det går under namnet Reggae Shack och är en snyggt designad historia med tropikerna som tema.

Full bricka ger en lott

Det är speltypen Calypso du ska spela på för att ha chansen att vinna lyxresan. För varje gång du får full bricka belönas du med en bonusbricka till finalomgången som spelas kl. 22:00 svensk tid den 22 februari. Du kan som mest samla på dig 36 brickor till finalen och du kan inte köpa extra brickor i särskild ordning.

Finalomgången, som går under namnet Paradisbiljetten, spelas som 90-bollars bingo. Vinsten på första raden är 250 kr i form av en bingobonus medan två rader ger 500 kr i bingobonus. Den spelare som får full bricka vinner resan till Jamaica.

Det är verkligen ett mycket lyxigt resepaket Bet365 Bingo tävlar ut. I paketet ingår flyg tur och retur, alla transfers, boende på det exklusiva spahotellet Jewel Dunn’s Beach Resort and Spa samt diverse utflykter.

Fina belöningar för nya spelare

Nya spelare på Bet365 Bingo har en hel del belöningar att ta del av. Först och främst kan du under åtta dagar från och med registreringen delta i gratis bingo med prispotter av det större slaget. Det enda du behöver göra är att registrera ett chattnamn och gå till bingorummet Välkomstfesten den/de dagar du vill spela gratis.

För det andra får du en bingobonus på 200% upp till 1000 kr på din första insättning och för det tredje kan du hämta en slotsbonus på 200 kr.