Legends of the ColosseumPaf kör nu en tävling där du kan vinna en resa för två personer till Italien. Resan äger rum den 14-18 maj 2014 och ni får chans att utforska Rom och Kampanien med Paolo Roberto som guide. Totalt 50 lyckliga vinnare kommer att få följa med Club Paf för att möta sommaren i Italien – vill du bli en av dem? För att ha chans att vinna gäller det att anmäla sig till tävlingen och sedan spela på slotten Legends of the Colosseum.

Så här deltar du i tävlingen

Paf lät nyligen ta fram en spelautomat vid namn Legends of Colosseum, och vad är då mer passande än att Paf tävlar ut en resa till just Colosseum i Rom?

För att delta i tävlingen måste du gå till Paf, logga in och anmäla dig till tävlingen. Sedan gäller det att spela för riktiga pengar på slotten Legends of Colosseum under perioden 18-28 mars 2014.

Varje dag du har anmält dig och spelat deltar du i dagens utlottning, och varje dag delas två resepaket ut (varje resepaket gäller för 2 personer).

Stadsliv i Rom, landsbygd i Kampanien

Svensk-italienske Paolo Roberto har ett förflutet som proffsboxare, men ägnar sig numera åt att vara programledare samt skriva böcker om hälsa, träning och Medelhavsinspirerad matlagning. Han kommer att följa med Paf-gänget till Italien för att fungera som guide under resan. Varje dag börjar med ett träningspass med Paolo innan frukost, för att starta dagen på bästa sätt och få energi inför alla utflykter. På schemat står bland annat besök i vingårdar och olivlundar, och resenärerna får bland annat få lära sig att pressa olivolja och laga härliga italienska maträtter.

I Rom kommer alla Paf-medlemmar att inkvarteras på vackra Hotel Imperiale som ligger på den legendariska Via Veneto med utsikt över Baberinitorget. Flera berömda sevärdheter är belägna bara en kort promenad därifrån, inklusive Spanska Trappan och Fontana di Trevi.

Den andra delen av vistelsen i Italien äger rum ute på landet i Kampanien (Campania) i södra Italien, där Paf-medlemmarna bor på Grand Hotel Telese nära nationalparken Mateses grönskande berg och dalar. Det är i det här området du finner pittoreska byar som Cerreto Sannita, San Lorenzello, Cusano Mutri och Pietraroja.

Om Legends of the Colosseum

Legends of the Colosseum är en slotmaskin som tagits fram särskilt för Paf och bara går att spela hos Paf. Paf gillar ju det här med socialt spelande, och Legends of the Colosseum har därför försetts med en funktion där du får tävla mot andra spelare i casinot. I början av spelet väljer du ut en gladiator, och när du lyckas trigga bonusspelet hos Legends of the Colosseum skickas denna gladiator till arenan för att slåss mot någon annan spelares gladiator.

Om din gladiator vinner belönas du med pengar, och du får även chans att erhålla free spins och klättra upp en nivå i spelet. Din gladiator blir skickligare och skickligare för varje seger, och kan framgångsrikt ta sig an allt bättre motståndare – vilket ger större vinster.

Du kan vinna över €14 000 i bonusbanan när du spelar Legends of the Colosseum på högsta insatsnivån, och när din gladiator har nått upp till nivå 10 och blivit en legend i Colosseum kan du dessutom få 150 free spins för varje seger på arenan.