Betsson Odds kör just nu en ny omgång av Bettingexperten, och denna gång är det spel på ishockey och en VIP-resa till Hockey-VM i Bratislava som gäller.

Kampanjen håller på tills 18: april och delar ut en hel del olika priser, varav 1:a – 3:e pris är en resa till VM i Bratislava. Alla som registrerar sig för Bettingexperten hos Betsson får dessutom ett gratis vad på €5.

Har du inte deltagit i Bettingexperten tidigare så är det en tävling där du får poäng för alla oddsspel som går in, dvs där du vinner pengar. Hur många poäng du får beror på oddset och din insats. Den som har mest poäng  i slutet av tävlingen vinner, men det finns priser för alla i Topp-40.

Så här gör du för att delta:

  1. Registrera dig för Bettingexperten på Betssons sajt.
  2. Välj en match att spela på. Bettingexperten är en unik sportsbettingtävling där du får poäng för varje spel du vinner på Betsson Odds. Ju högre oddsen är desto mer poäng får du. T.ex: 100 kr spel till oddset 10 = 2.73 poäng, 100 kr spel till oddset 100.00 = 272,95 poäng. Du kan använda Betssons poängkalkylator för att ta reda på hur många poäng du får på ett spel.
  3. Lägg dina spel
  4. Du är med i tävlingen!

Samla ihop så många poäng som du kan och jobba dig upp på leaderboarden. Placerar du dig bland topp-40 så vinner du ett pris.