Under Afrikanska Mästerskapen ger Unibet dig chansen att vinna en resa till Fotbolls-EM i sommar. Vinnaren får se en gruppspelsmatch tillsammans med en vän och får även fickpengar att spendera i Polen/Ukraina. Dessutom får en daglig vinnare €200 insatt på kontot, totalt ska €3400 delas ut.

Afrikanska Mästerskapen i fotboll är redan igång och för att vara med i tävlingen ska du först anmäla dig och sen spela för minst 50 kr på en eller flera matcher i Afrikanska Mästerskapen fram tills den 12 februari. Du kan kombinera odds hur du vill eller singla en högoddsare om du så vill. Har du inte redan ett konto hos Unibet så måste du såklart registrera ett sådant först.

Spelaren som prickar in det högsta oddset på Afrikanska Mästerskapen hos Unibet under perioden vinner resan till Fotbolls-EM. Varje dag kan du följa utvecklingen på leaderboarden, spelaren som sätter det högsta oddset under en dag belönas med €200. Både spel före och live räknas. Singelspel och kombinationer räknas.

Priser:

  • Totalvinnare: paketresa för två til Fotbolls-EM 2012.
  • 2-3: belönas med €500 respektive €250.
  • Dagliga vinnare: €200 var (för varje dag det spelas matcher i turneringen).

För att delta behöver du anmäla dig. Det gör du genom att skriva in ditt användarnamn på Unibets sida om denna tävling. Var noga med att skriva in ditt användarnamn precis så som det ser ut på ditt konto (stora, små bokstäver etc).

Lycka till!

Regler och villkor
Bara spel med en insats på minst 50 kr på Afrikanska Mästerskapen räknas. De dagliga vinnarna utses baserat på spel som är lagda mellan 00:00-23:59 den föregående dagen. Spelare kan lägga hur många spel som helst för att klättra på leaderboarden. Bara det bästa spelet per spelare, sett till odds, visas på leaderboarden.

De dagliga vinnarna får sina priser inom två arbetsdagar efter att deras spel är avgjort. Totalvinnaren kontaktas måndagen den 13 februari.

Skulle två spelare hamna på samma odds, vinner spelaren med högst insats på spelet. Totalvinnaren får €600 för att täcka resekostnader + 2 nätter på fyrstjärnigt hotell för två personer + 2 biljetter till en gruppspelsmatch i Fotbolls-EM 2012. Alternativt kan vinnaren välja att byta förstapriset mot €2000.