Unibet Abu DhabiFormel 1-cirkusen för året startar den 16 mars och pågår fram till 23 november. Det är 22 förare och 11 team som kommer att göra upp om världsmästartiteln respektive konstruktörsmästerskapet. Är du ett fan av Formel 1? Vad sägs om chansen att vinna en resa för två till säsongens sista tävlingshelg i Abu Dhabi 21-23 november?

Det är Unibet som har dragit på sig stora spenderarbyxorna och grävt fram det exklusiva priset. För att delta i tävlingen ska du spela för minst 50 kr eller mer på minst ett av racen på Grand Prix-kalendern. Att komma ihåg är också att du måste anmäla dig på kampanjsidan inför varje race. Kampanjsidan kommer att ligga uppe mellan fredag-söndag varje tävlingshelg.

Givetvis är det en fördel ju fortare du kommer igång, men eftersom det är en utlottning det handlar om kan det ju räcka med endast en lott. Men, vem chansar när det handlar om en upplevelse för livet? Kampanjen pågår fram till den 18:e deltävlingen i Sao Paulo, som avgörs den 9 november.

Svenskt på griden

För första gången sedan Lill-Lövis dagar har vi en svensk med bland de 22 förarna. Det är stjärnskottet Marcus Eriksson som är vårt svenska hopp under säsongen. Marcus Eriksson har gjort allt riktigt i sin korta men intensiva karriär. Han började som sig bör i ung ålder med karting för att sedan gå över till Formel BMW vid 17 års ålder. Sedan gjorde han så bra ifrån sig under sin första säsong i Formel 3 att han nästan direkt fick ta steget upp till GP2 Series. Blott 23 år gammal är han, Kumlasonen Eriksson.