Nordicbet Hockey-VMDet är i skrivande stund 57 dagar kvar till invigningen av Hockey-VM, men dagarna under senvintern och våren brukar gå riktigt fort och innan man vet ordet av är det dags för nedsläpp. Det är därför kanske inte så konstigt att Nordicbet så här redan i början av mars sparkar igång en VM-kampanj. Nordicbets kampanj pågår fram till den 25 april och i potten ligger två resepaket för två till Prag under finalhelgen.

Två sätt att vinna hockeyresan

Du har två olika sätt att vinna ett resepaket till Hockey-VM. För det första kan du sikta på att sätta ihop kuponger med höga odds och hoppas på att din kupong blir den med högst odds under kampanjperioden. För det andra kan du se till att vara lite extra aktiv med att placera kuponger på hockeyodds under kampanjperioden. Den spelare som är aktiv under flest dagar vinner ett resepaket.

För högsta oddset-tävlingen gäller att kupongen måste sitta och att insatsen måste vara på minst 20 kr. För ”aktivitetstävlingen” gäller att man måste spela för 100 kr per kupong och att kupongen enbart får innehålla odds på ishockey.

Så här spelas Ishockey-VM 2015

Det är Tjeckien som är värdland för Ishockey-VM 2015 och festligheterna kommer att gå av stapeln i Prag och Ostrava. Arenan i Prag är O2 Arena, som är en mäktig sak med plats för närmare 17500 åskådare. Arenan i Ostrava, CEZ Arena, är något mindre med sin kapacitet på 10595 åskådare.

Sverige har hamnat i grupp A med Kanada, Tjeckien, Schweiz, Lettland, Frankrike, Tyskland och Österrike. Alla Sveriges matcher i gruppspelet kommer att spelas i O2 Arena i Prag. Det går utan tvekan att säga att Sverige har hamnat i den tuffare gruppen, men det skulle väl till en makalös skräll om vi inte tog oss vidare till kvarten.

Ishockey-VM 2015 inleds fredagen den 1 maj och avslutas med finalen den 17 maj. Sverige går in i turneringen på premiärdagen. Man möter då hemmanationen Tjeckien.