Unibet ElitloppetUnibet och trav är en utmärkt kombination, särskilt när det gäller tävlingar och utlottningar av resor till större travtävlingar. Under hela våren finns chansen att spela hem ett resepaket till Elitloppet med allt betalt. I tillägg lottar Unibet ut 1000 kr till tre spelare varje vecka.

Spela på trav och samla lotter

Det är en enkel sak att delta i utlottningarna. Det du ska göra först är att anmäla dig med ditt användarnamn. Sedan gäller det att du spelar för 100 kr på travodds hos Unibet. Varje 100 kr du spelar för ger en lott till dragningen av resan till Elitloppet 2015 samt en lott till den veckovisa dragningen om 3 x 1000 kr.

De veckovisa dragningarna sker på måndagar och utlottningen av resepaketet sker den 18 maj. Om du vinner på en veckodragning kommer din vinst att landa på ditt spelkonto på torsdagen efter dragningen.

I resepaketet ingår flyg, boende och eventbiljetter till Elitloppet som går av stapeln den 31 maj. Fler detaljer än så delger inte Unibet, men vi antar att Unibet ordnar så att den som vinner paketet även får ta del av lite annat smått och gott under festhelgen.