Bet365 DubaiBet365 Bingo arrangerar nu ännu en pristävling med riktigt fina priser i potten. Om du gärna vill ha chansen att lägga beslag på lyxiga resepaket eller dyra varuvinster finns det nog ingen bingosida som är bättre än Bet365 Bingo. I potten den här gången ligger en lyxresa till Dubai (värde: 50 000 kr), tre sportupplevelser och tio surfplattor.

Tjäna jetonger på bingo och slots

För att kämpa om priserna ska du tjäna jetonger. Det kan du göra på fyra olika sätt. Du får en jetong för vart och ett av följande:
1. Omsätt 100 kr på bingo (50 kr i bingorummen Kiss & Tell, Catwalken, Stjärnspäckat, Fyndbingo, Mojo-rummet och Auktionskammaren)
2. Vinn chattspel
3. Ta hem full bricka på spel i Auktionskammaren
4. Omsätt 200 kr på spelautomater och skraplotter (100 kr på Sinbad och Sevens High).

Sista dagen att tjäna jetonger är den 26 april.

Det här kan du vinna

Bet365 har lagt en mängd finfina priser i potten i kampanjen. Att notera är att priserna lottas ut i tre separata dragningar.

Prisdragning 1: Dubai
Förstapriset är en lyxresa till Dubai för två personer som inkluderar bland annat fem nätter på lyxiga Jebel Ali Resort and Spa och en spännande safaritur i öknen.

Prisdragning 2: Sportupplevelse
Tre spelare kommer att vinna två biljetter vardera till sportevenemang i Storbritannien. Vinnarna får välja själva vilket evenemang som känns mest intressant och Bet365 ser till att ordna med allt inklusive lite extra ”VIP-behandling”. Värdet av respektive VIP-paket är cirka 10 000 kr.

Prisdragning 3: Surfplatta
Det finns inte mindre än tio surfplattor av modellen Samsung Galaxy 3 att vinna. Värdet är cirka 1200 kr.

Du väljer själv hur du vill fördela dina jetonger för prisdragningarna. Det gör du mellan den 27 april – 3 maj. ”Inträdet” för respektive prisdragning är:
Surfplatta: 5 jetonger
Sportupplevelse: 10 jetonger
Resan till Dubai: 20 jetonger