Champions League UnibetGruppspelet i Champions League sparkas igång nu i veckan (16-17 september) och precis som förra året anordnar Unibet en intressant tävling där det ligger bland annat en resa för två till Champions League-finalen i potten. Som ”tröstpris” finns också en resa till Europa League-finalen samt en mängd kontantvinster.

Så här fungerar tävlingen

Det är en klassisk ”högsta oddset”-tävling som Unibet har dragit igång och den pågår mellan den 16 september och den 11 december, det vill säga under hela gruppspelet i Champions League och Europa League.

Din uppgift är att spela på odds på de europeiska turneringarna och knåpa ihop kuponger med så höga odds som möjligt. Villkoren är som följer:

  • Det är bara spel på Champions League och/eller Europa League som räknas
  • Alla oddsmarknader (inklusive spel på livebetting) räknas
  • Det är tillåtet med både singlar och kombispel, men du kan inte spela systemspel
  • Minsta insats per kvalificerande kupong är 50 kr
  • Din kupong måste sitta för att oddset ska räknas

Varje vecka gör Unibet en avstämning och de tre spelare som har satt det högsta oddset under veckan vinner kontantpriser. Vinnaren tar hem 2000 kr, tvåan vinner 1000 kr och trean vinner 500 kr. Efter det att den sista omgången i gruppspelen är avgjord den 11 december görs sedan den slutliga avstämningen. De tio spelare som då har placerat sig topp 10 på leaderboarden vinner priser enligt nedan:

1:a plats: Resa för två till Berlin med flyg, hotell och matchbiljetter till Champions League-finalen
2:a plats: Resa för två till Warszawa med flyg, hotell och matchbiljetter till Europa League-finalen
3:e plats: 7500 kr
4:e plats: 6000 kr
5:e plats: 5000 kr
6:e plats: 4000 kr
7:e plats: 3000 kr
8:e plats: 2500 kr
9:e plats: 2000 kr
10:e plats: 1000 kr