Chamions League unibetUnibet kör nu en kampanj där du har chans att vinna en resa för 2 personer till Lissabon och få se finalen i Champions League på plats på Estadio da Luz. Sätt det högsta vinnande oddset på Champions League och/eller Europa League i tävlingen så är resan din.

Tvåan kommer att få trösta sig med en resa för 2 personer till Europa League-finalen på Juventus Stadium i Turin.

Såhär deltar du i tävlingen

Tävlingen kör igång den 17 september då gruppspelet startar och pågår tills gruppspelet har avgjorts. För att delta måste du anmäla dig till tävlingen.

  • Placera sedan ett spel på minst 50 kronor på veckans Champions League och/eller Europa League. Du kan kombinera odds på Champions League med odds på Europa League eller bara spela på en av turneringarna – det är upp till dig. Alla oddsmarknader ingår i kampanjen, såsom 1X2, HT/FT, målskytt, med mera. Det spelar ingen roll om man gör sin satsning innan matchstart eller ägnar sig åt livespel. Singlar, dubblar, tripplar, och så vidare – allt ingår. Du får dessutom göra hur många spel du vill. Det viktiga är att det är spel på den innevarande omgången av Champions League och/eller Europa League. Säsongsspel räknas inte i tävlingen.
  • Spelaren med högst vinnande odds på Champions League och/eller Europa League under veckan vinner veckans vinst.
  • Spelaren med högst vinnande odds på Champions League och/eller Europa League under hela gruppspelet vinner resan till Portugal.

Efter varje vecka publiceras veckans vinnare hos Unibet och de belönas med pengar. Du kan också alltid se vem som har högst odds totalt under gruppspelet, så att du vet vad du har att tävla mot.

Man behöver inte vara med från början för att ha chans att vinna resan till Portugal, men de trevliga veckovinsterna gör förstås att man gärna hänger med från starten.

Veckopriser

PositionVeckopris
12 000 kr
21 000 kr
3500 kr

Priser i totaltävlingen

PositionPris
1Resa för två till Champions League-finalen den 24 maj i Lissabon
2Resa för två till Europa League-finalen den 14 maj i Turin
37 500 kr
46 000 kr
55 000 kr
64 000 kr
73 000 kr
82 500 kr
92 000 kr
101 000 kr

Anmäl dig redan idag

Detta är en kampanj som man måste anmäla sig till för att ens satsningar ska räknas. Anmäl dig hos Unibet redan idag, så riskerar du inte att råka vinna med höga odds på ett spel som inte räknas.

Kampanjen är endast öppen för svenska, norska och finska spelare hos Unibet.