brazilNu har du chans att vinna en resa till Brasilien genom att spela poker hos Betfair Poker. Betfair kommer även att dela ut massor av kontanter som en del av kampanjen Road to Brazil.

Kampanjen Road to Brazil startade den 8 oktober och kommer att pågå fram till klockan 23:59:59 den 17 december 2013. Samla statuspoäng under perioden och bli belönad med kontanter. Detaljerad information om exakt hur mycket pengar du får hittar du i prisschemat hos Betfair Poker.

Exempel: Om du spelar 30 dagar under kampanjen och får ihop 100 poäng varje dag kommer du att få $30. Dagarna måste inte vara i följd, utan det är sammanlagt antal dagar under hela kampanjen som räknas.

Kontanter & VIP-resa till Brasilien

Under kampanjen går det att få allt från $1 till $1 000 i kontanter. Det finns även möjlighet att lägga vantarna på ett VIP Brazil Holiday Package genom att spela i den gratisturnering som avslutar Road to Brazil-kampanjen.

För att få delta i gratisturneringen måste du samla ihop 1 000 statuspoäng under en 50-dagarsperiod under kampanjen. (Om du samlar ihop så mycket poäng kommer du även att få $1 000.)

Resepaketet till Brasilien inkluderar flyg t o r till São Paulo, boende och VIP-evenemang.

Mer information hittar du hos Betfair Poker.

Använd denna kod för att anmäla dig

För att delta i Road to Brazil måste du först anmäla dig till kampanjen hos Betfair Poker. Använd koden POKERBW.

När du har anmält dig kommer du att få statuspoäng när du spelar vid kontantbord och deltar i turneringar hos Betfair Poker (inklusive Sit & Go:s). Det är endast spel för riktiga pengar som ger poäng, inte spel för låtsaspengar.

Klicka dig vidare till Befair Poker för att anmäla dig redan idag så att du inte går miste om några poäng. Om du siktar in dig på att få spela i gratisturneringen gäller det att snabba på, för snart återstår inte 50 dagar av kampanjen.