Unibet skall lotta ut en resa och biljetter för två personer att se Chelsea – Manchester United live. För att vara med i utlottningen behöver du bara anmäla dig samt lägga ett spel på minst 100 kr på valfri match i Premier League innan den 16/1.

Det är om knappt en månad dags för ett nytt stormöte i Premier League. Chelsea, som har haft det lite struligt under säsongen, möter Manchester United som inte heller kan skryta med en felfri säsong så långt. Skulle du vilja se denna viktiga match så har du här chansen att få göra det gratis.

Spela för 100 kr på Premier League hos Unibet mellan den 10 till 16 januari så har du chansen att få ta med en vän och uppleva matchen på plats. Du har hela Unibets oddsutbud på Premier League till ditt förfogande för att kvalificera dig till utlottningen. Både spel före matchstart och live räknas. Det är tillåtet med såväl singelspel som kombinationer, men det är endast spel på Premier League som gäller. Både vunna och förlorade spel räknas i tävlingen.

Såhär gör du:

  1. Registrera dig hos Unibet om du inte redan är kund.
  2. Anmäl dig till utlottningen på deras sajt
  3. Placera ett spel på minst 100 kr på Premier League den 10-16 januari, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader (1X2, live osv). Du kan spela singlar, dubblar, tripplar osv, och dessutom lägga så många spel du vill. Du kan t ex börja spela på Tottenham-Everton den 11 januari.
  4. Spelaren som dras i utlottningen vinner resan för två.

Priser:

  • Förstapris: Resa och biljetter för två personer till Chelsea-Manchester U den 4 februari.
  • 2-5 pris: Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside.